belastingaangiften, salarisadministratie, boekhouding, jaarrekening, fiscaal, administratief, financiele administratie
belastingaangiften, salarisadministratie, boekhouding, jaarrekening, fiscaal, administratief, financiele administratie

Onze organisatie

Administratiekantoor Schiedam, voor belastingaangiften, salarisadministratie, boekhouding en jaarrekeningStrikT Administraties is uw partner in zorgeloos ondernemen. Wij zijn van mening dat u zich moet kunnen bezig houden met uw vakgebied. Een financiŽle administratie en alle fiscale verplichtingen zijn zaken die u daarbij kunnen afleiden. Wij nemen deze zorg echter graag voor u uit handen.

Wij hebben gedegen kennis van en jarenlange ervaring in het voeren van financiŽle administraties en fiscale diensten. StrikT Administraties is in staat vanuit uw financiŽle cijfers u van advies te voorzien, waardoor u uw onderneming naar een hoger niveau kunt tillen. Wij doen dit door output ťn input te leveren aan uw onderneming. Wij vinden het belangrijk dat u baat heeft bij onze diensten.
Onze kernwaarden zijn transparantie, eerlijkheid en gedrevenheid. Wij staan graag klaar om u te adviseren en te ontzorgen.

Wilt u een vrijblijvend persoonlijk gesprek of een offerte? Vult u dan het contactformulier in of neem contact met ons op via telefoonnummer 010-3072400 of emailadres info@strikt.nl
.


Ons team
Wij staan voor u klaar!

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:

Joost Urlien Marijke
06-16363811 06-41252786  
joost@strikt.nl urlien@strikt.nl marijke@strikt.nl
     
Joost
06-16363811
joost@strikt.nl
 
Urlien
06-41252786
urlien@strikt.nl
 
Marijke
marijke@strikt.nl